assurantiekantoor groenoord hypotheken en verzekeringen
bij assurantiekantoor groenoord vindt u een erkend hypotheekadviseur  assurantiekantoor groenoord is aangesloten bij KifiD

Overzicht dienstverlening

Een verzekeringskaart is per 1 juli 2013 verplicht geworden. In dit document kunt u als consument de diensten en kosten van de adviseurs in Nederland eenvoudig vergelijken. Het betreft hier complexe producten waarbij vanaf 1 januari 2013 een provisieverbod van toepassing is. Indien u deze producten wilt afsluiten, ontvangt u een factuur van de adviseur.

Meer informatie over onze dienstverlening (Verzekeringskaart)

Hypotheken

Een huis kopen is de grootste stap in uw leven. Hierbij is de juiste hypotheek heel erg belangrijk. Teveel mensen besluiten hun hypotheek af te sluiten naar aanleiding van de hoogte van de hypotheekrente. Wij beoordelen juist de kleine lettertjes / voorwaarden.

Voor meer informatie over dienstverlening hypotheken, klik hier.

Risico

Hoe groot is de kans dat u arbeidsongeschikt of werkloos word? Het is mogelijk om deze risico’s te verzekeren via een woonlastenverzekering. Hierbij zijn de voorwaarden belangrijk, om daadwerkelijk een uitkering te kunnen ontvangen.

Hetzelfde is van toepassing bij overlijden. In veel gevallen moet u verplicht een verzekering afsluiten bij uw hypotheek.

Voor meer informatie over dienstverlening risico, klik hier.

Vermogen

U kunt op diverse manieren sparen voor later. Een fiscaal vriendelijk mogelijkheid is de lijfrenteverzekering. Dit is een levensverzekering / spaarrekening waarbij de betaalde premies fiscaal aftrekbaar zijn.

Voor meer informatie over dienstverlening vermogen, klik hier.

neem contact op per telefoon010-4747647
neem contact op per mailjjkoets@chello.nl