assurantiekantoor groenoord hypotheken en verzekeringen
bij assurantiekantoor groenoord vindt u een erkend hypotheekadviseur  assurantiekantoor groenoord is aangesloten bij KifiD

Overzicht diensten

Op deze pagina vindt u een overzicht van de door ons aangeboden diensten. Bij iedere korte beschrijving van een dienst staat een link die leidt naar een pagina met uitgebreide informatie over de betreffende dienst.

Hypotheken

Er zijn maar weinig momenten in uw leven waarop u een zwaarwegende beslissing neemt als het afsluiten van een hypotheek. U gaat immers een verplichting aan voor een periode van meestal dertig jaar! Een verplichting waaraan u niet alleen nu moet kunnen voldoen, maar ook later.

Voor meer informatie over hypotheken, klik hier.

Inkomen

De lijfrente is een levensverzekering waarmee u zorgt voor extra inkomsten in de toekomst. Daardoor is de lijfrente bijzonder geschikt als aanvulling op uw pensioen of, wanneer u eerder wilt stoppen met werken, om de periode tot uw pensioen te overbruggen. Bovendien is de lijfrente veelal fiscaal aantrekkelijk.

Voor meer informatie over inkomen, klik hier.

Schade

U bent als automobilist verplicht tot het minimaal afsluiten van een WA-(wettelijke aansprakelijkheid) verzekering. Deze mag u naar eigen visie aanpassen, door bijvoorbeeld het afsluiten van een volledig-casco- of een beperkt-cascoverzekering. De volledig-casco-verzekering vergoedt alle geleden schade aan uw auto en is dus bij uitstek geschikt voor nieuw aangeschafte auto's.

Voor meer informatie over schade, klik hier.

Vermogen

Sparen heeft de laatste jaren weer flink aan populariteit gewonnen. Dat is in turbulente beurstijden niet vreemd, want sparen is in al zijn eenvoud de meest simpele manier om aan vermogensopbouw te doen. Toch zijn er diverse mogelijkheden waaruit u kunt kiezen, reden waarom zelfs hier goed advies onontbeerlijk is.

Voor meer informatie over vermogen, klik hier.

Zorg

Een ongevallenverzekering keert in principe alleen uit na een ongeval waardoor lichamelijk letsel is ontstaan. Dat is in ons hedendaagse verkeer helaas een veel voorkomend beeld. Toch is het raadzaam u voor het afsluiten van een ongevallenverzekering goed te laten adviseren.

Voor meer informatie over zorg, klik hier.

neem contact op per telefoon010-4747647
neem contact op per mailjjkoets@chello.nl