assurantiekantoor groenoord hypotheken en verzekeringen
bij assurantiekantoor groenoord vindt u een erkend hypotheekadviseur  assurantiekantoor groenoord is aangesloten bij KifiD

Inkomen

De lijfrente is een levensverzekering waarmee u zorgt voor extra inkomsten in de toekomst. Daardoor is de lijfrente bijzonder geschikt als aanvulling op uw pensioen of, wanneer u eerder wilt stoppen met werken, om de periode tot uw pensioen te overbruggen. Bovendien is de lijfrente veelal fiscaal aantrekkelijk. Niet iedere lijfrente is gelijk: vandaar dat ook hier een goed advies onontbeerlijk is.

Werkgeverspensioen

In ons land is er een drietrapsraket voor wat betreft de opbouw van de pensioenen onder de Pensioenparaplu. Binnen de AOW is het Staatspensioen geregeld. Het Werkgeverspensioen wordt in de regel opgebouwd wanneer men een vaste dienstbetrekking heeft. Voor veel werknemers is een werkgeverspensioen een aantrekkelijke vorm om vermogen voor later op te bouwen. In een aantal gevallen betaalt de werkgever immers (een deel van) de premie voor u en is er sprake van fiscaal voordeel. Indien Staatspensioen en Werkgeverspensioen ontoereikend zijn, kan men daarnaast kiezen voor een Privepensioen. Ook hiervoor staan fiscale middelen ter beschikking. Een aantrekkelijke vorm om op individuele basis extra vermogen op te bouwen is bijvoorbeeld de lijfrente. U moet hierbij wel opletten op de kosten in het product, zodat u een woekerpolis kunt voorkomen.

Wij helpen u graag bij het bepalen welke inkomensvoorzieningen in uw situatie relevant zijn. Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden, vertellen wij graag vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen. In de rechterbalk van deze pagina vindt u ons telefoonnummer en emailadres.

Contactgegevens assurantiekantoor groenoordContactgegevens assurantiekantoor Groenoordmeer informatie
mailadres: jjkoets@chello.nl
telefoon: 010-4747647
mobiele telefoon: 06-54685028
neem contact op per telefoon010-4747647
neem contact op per mailjjkoets@chello.nl