assurantiekantoor groenoord hypotheken en verzekeringen
bij assurantiekantoor groenoord vindt u een erkend hypotheekadviseur  assurantiekantoor groenoord is aangesloten bij KifiD

Zorg

Hieronder ziet u een aantal producten die samenhangen met het onderwerp zorg.

Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering keert in principe alleen uit na een ongeval waardoor lichamelijk letsel is ontstaan. Dat is in ons hedendaagse verkeer helaas een veel voorkomend beeld. Toch is het raadzaam u voor het afsluiten van een ongevallenverzekering goed te laten adviseren. In een aantal gevallen is het afsluiten van een arbeidsongeschiktheids- of levensverzekering namelijk eerder aan te bevelen. Voor doorgewinterde amateursporters valt een ongevallenverzekering bijvoorbeeld te overwegen. Veel van de tijdens het sporten opgelopen schade valt tenslotte ook onder de dekking van de ongevallenverzekering!

Uitvaartverzekering

Het is ongetwijfeld niet het meest plezierige onderwerp om over na te denken, toch is het zaak eens goed stil te staan bij uw persoonlijke uitvaart. Op welke wijze wilt u dat uw uitvaart wordt geregeld? Een goede uitvaartverzekeraar respecteert uw laatste wens.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een werknemer die arbeidsongeschikt wordt, krijgt gedurende de eerste twee jaar van die arbeidsongeschiktheid gewoon door de werkgever uitbetaald. Die uitbetaling zal doorgaans zeventig procent van het loon zijn, tenzij anders in de cao overeengekomen. De uitbetaling zal nooit lager dan het minimumloon zijn. Na twee jaar krijgt de werknemer een WAO-uitkering, welke kan worden gesplitst in de WAO-loondervingsuitkering en de WAO-vervolguitkering. In een aantal gevallen wordt de premie namelijk ingehouden op uw salaris. Neem hierover contact op met de afdeling personeelszaken van uw werkgever.

Ziektekostenverzekering

Vanaf 1 januari 2006 is er een zorgverzekering voor alle Nederlanders. Dit betekent dat mensen niet langer particulier of ziekenfondsverzekerd zijn. Ook de publiekrechtelijke regeling voor ambtenaren is vervallen. Dit staat geregeld in de Zorgverzekeringswet. De zorgverzekering wordt door zorgverzekeraars ook vaak 'basisverzekering' of 'standaardverzekering' genoemd. De overheid heeft een wettelijk standaardpakket samengesteld. De dekking hiervan komt grotendeels overeen met het voormalige ziekenfondspakket. Daarnaast kan iedereen zich aanvullend verzekeren voor de behandelingen die buiten de zorgverzekering vallen. Alle inwoners van Nederland zijn verplicht zich te verzekeren door bij een zorgverzekeraar een zorgverzekering af te sluiten. Verzekeraars zijn op hun beurt verplicht om iedereen die zich voor de verzekering aanmeldt, te accepteren. Kinderen onder de 18 jaar betalen geen premie. Om de premie voor iedereen betaalbaar te houden, is de zorgtoeslag in het leven geroepen. Deze kan worden aangevraagd bij de Belastingdienst. De hoogte van de zorgtoeslag is afhankelijk van het inkomen.

Contactgegevens assurantiekantoor groenoordContactgegevens assurantiekantoor Groenoordmeer informatie
mailadres: jjkoets@chello.nl
telefoon: 010-4747647
mobiele telefoon: 06-54685028
neem contact op per telefoon010-4747647
neem contact op per mailjjkoets@chello.nl