assurantiekantoor groenoord hypotheken en verzekeringen
bij assurantiekantoor groenoord vindt u een erkend hypotheekadviseur  assurantiekantoor groenoord is aangesloten bij KifiD

Opeet hypotheek

Langzaam uw hypotheek opeten lijkt onmogelijk. Het tegendeel is echter waar en heel veel mensen hebben hier mee te maken. Het nadeel is dat dit pas laat wordt ontdekt waardoor er geen stappen meer ondernomen kan worden. Bij een opeet hypotheek is er sprake van een beleggingspolis waarin belegd wordt en waar er ook een dekking bij overlijden is meeverzekerd.

Door de slechte beleggingsresultaten en de "hoge" kosten ontstaat er bij veel polissen een opeet scenario. Dit heeft te maken met de premie dit betaald moet worden voor de overlijdensdekking. Deze stijgt namelijk ieder jaar waardoor het zelfs mogelijk is dat deze premie hoger wordt dan de betaalde maandpremie. De maatschappij zal het meerdere dan uit de waarde van uw polis halen waardoor deze steeds minder wordt.

Het opeet scenario is gemakkelijk te voorkomen. Helaas wordt de oplossing niet vaak aan de mensen die deze polissen hebben, kenbaar gemaakt.

Contactgegevens assurantiekantoor groenoordContactgegevens assurantiekantoor Groenoordmeer informatie
mailadres: jjkoets@chello.nl
telefoon: 010-4747647
mobiele telefoon: 06-54685028

neem contact op per telefoon010-4747647
neem contact op per mailjjkoets@chello.nl