assurantiekantoor groenoord hypotheken en verzekeringen
bij assurantiekantoor groenoord vindt u een erkend hypotheekadviseur  assurantiekantoor groenoord is aangesloten bij KifiD

Woekerpolis

Veel mensen hebben op het ogenblik nog een beleggingshypotheek. Bij deze hypotheekvorm wordt de maandelijkse premie belegt om uiteindelijk de hypotheek geheel of gedeeltelijk af te lossen. In het verleden was het mogelijk om bij het eindbedrag uit te gaan van een bruto rendement van meer dan 8%.

Een paar jaar geleden zijn de regels voor beleggingshypotheken veel strenger geworden. De rede waren de (hoge) kosten die niet openbaar werden gemaakt en de slechte beleggingsresultaten. Het gevolg is wel dat veel mensen een veel lager kapitaal bij elkaar beleggen dan vooraf berekend is. Dit betekent ook dat de uiteindelijke overgebleven hypotheek veel hoger wordt dan verwacht.

Om later niet in financiele problemen te komen, is het verstandig om uw lopende beleggingspolis goed te laten controleren. U weet dan precies waar u aan toe bent, waardoor u niet voor onverwachte tegenvallers komt te staan.

Contactgegevens assurantiekantoor groenoordContactgegevens assurantiekantoor Groenoordmeer informatie
mailadres: jjkoets@chello.nl
telefoon: 010-4747647
mobiele telefoon: 06-54685028

neem contact op per telefoon010-4747647
neem contact op per mailjjkoets@chello.nl